Livrare si plata

COMENZI SI LIVRARE

Cum comand online

Pentru a efectua o comandă prin intermediul magazinului online, alegeţi produsul dorit şi apoi faceţi click pe butonul "Adaugă în coş". La adăugarea produselor în coş, veţi fi direcţionat automat la pagina coşului de cumpărături, unde aveţi posibilitatea să revedeţi lista produselor, să actualizaţi cantitatea sau să renunţaţi la unul sau toate produsele selectate. Pentru a mai adăuga produse în coş, puteţi reveni în magazin prin apăsarea butonului "Continuă cumpărăturile".

După ce aţi ales produsele, trebuie să completaţi detaliile privind livrarea comenzii.

Dacă sunteţi client nou, atunci trebuie să completaţi doar datele din formular şi să apăsaţi butonul "Trimite comanda".

Dacă sunteţi deja client, introduceţi email-ul şi parola dvs. în casuţele de Autentificare şi vi se vor încărca toate datele pe care le-aţi folosit la ultima comandă. Dacă doriţi livrarea în aceleaşi condiţii, trebuie doar să apăsaţi "Trimite comanda", altfel completaţi adresa de livrare şi modalitatea de plată şi finalizaţi cu butonul "Trimite comanda".

In functie de modalitatea de plata aleasa veti fi redirectionat catre pagina de procesare a platilor.

Operarea comenzilor plasate în week-end se va efectua luni sau în prima zi lucrătoare în cazul Sarbătorilor legale.

În cazul achiziţionării produselor ce se aduc pe baza de comanda specială, VIA SENS S.R.L. poate solicita achitarea unui avans de cel putin 30% din valoarea produsului.

Salvarea datelor

După fiecare comandă plasată, datele de livrare sunt salvate pentru a putea fi folosite ulterior. În contul deschis cu ocazia unei comenzi, puteţi vedea statusul acesteia în timp real, ce dată de livrare s-a stabilit, dacă şi când s-a livrat comanda, valoarea facturii incluzând după caz valoarea facturată a transportului.

Pentru informaţii suplimentare referitoare la comenzi sau detalii produse, vă stăm la dispoziţie.

Efectuarea platii

Aveţi la dispoziţie următoarele modalităţi de plată:

  •  Plata prin virament bancar (ordin de plată). Pentru această modalitate de plată vă rugăm solicitaţi trimiterea facturii proforme. Livrarea mărfii se face după intrarea întregii sume în contul VIA SENS S.R.L.
  •  Plata online cu card. In cazul acestei modalitati veti fi directionati catre pagina de plata urmand sa parcurgeti etapele impuse acolo.
  •  Plata ramburs. Dacă optaţi pentru această modalitate de plată va fi necesar să achitaţi contravaloarea la primirea coletului, direct la curier.

Livrarea produselor

Livrarea produselor se efectuează prin curier rapid (Nemo Curier). Contravaloarea transportului este suportată de către client şi este evidenţiată în cadrul facturii. Calculaţia de preţ afişată pe comandă este făcută doar pentru localităţile acoperite de către curier (agenţii şi localităţi limitrofe); pentru alte locaţii, veţi fi informat despre costurile aferente transportului.

Produsele livrate vor fi predate în ambalajul original al producătorului şi vor fi insoţite de FACTURA FISCALĂ şi CERTIFICATUL DE GARANŢIE.

Pentru comenzi ce depăşesc valoarea de 3000 ron (cu T.V.A. inclus), transportul este GRATUIT.

Pentru alte condiţii de livrare, vă rugăm să soliciţati informaţii suplimentare.

Pentru articolele aflate pe stoc, livrarea comenzii se face într-un interval de 24 - 48 de ore în funcţie de opţiunea clientului.

Pentru produsele care nu sunt pe stoc şi se comandă de la producător, livrarea se confirmă telefonic şi prin mesaj transmis pe e-mail.

Pentru informaţii suplimentare privind livrarea comenzilor puteţi suna la numerele de telefon de contact menţionate pe acest site.

Livrarea la domiciliul clientului este considerată până în faţa casei , respectiv la intrarea în bloc, dupa caz.

Toate constatările referitoare la integritatea coletului/coletelor se vor face în prezenţa agentului curierului prin întocmirea unui proces verbal constatator. Orice reclamaţie ulterioară nu va fi luată în considerare.

Reprezentanţii companiilor pot ridica marfa de la sediile VIA SENS S.R.L. numai în baza împuternicirii, documentului care atesta identitatea: carte de identitate, pasaport sau legitimatie de serviciu cu fotografie vizata la zi şi ştampilei societăţii..S.C. VIA SENS SRL © 2010 - 2024