Pret
lei - lei

Producator
Sistem de operare

Ai văzut promoția noastră la Home user ? Intră în magazin sa te convingi

Afisare dupa
145.99 lei
BullGuard Antivirus BullGuard Antivirus este una dintre cele mai premiate solutii de securitate, plasata de numeroase laboratoare de testare independente pe primele locuri in ceea ce priveste rata de detectie a virusilor si a programelor de tip malware. Multiple straturi de protectie pentru cea mai eficienta rata de detectie a virusilor Optiune de &ldquoNavigare sigura&rdquo care detecteaza si bl..
292.27 lei
Browser securizat. Un browser securizat personalizat, care permite o modalitate mai sigură de a naviga pe Internet și o platformă mult mai sigură de la care să efectuați plăți online. Protecția sa stratificată vă protejează de o gamă largă de atacuri bazate pe browser binecunoscute și dăunătoare periculos. Nu încarcă cookie-uri, plugin-uri sau extensii fără permisiunea dvs., dar nu oferă încă func..
438.55 lei
Protecția identității Păstrați toate informațiile dvs. personale importante de la hoții de date și infractorii cibernetici. Protejați informații precum adresa de e-mail, numere de telefon, carduri de credit și debit, permis de conducere, pașaport, cărți de fidelitate, cărți de identitate, cont bancar internațional și multe altele. Dacă sistemul de protecție a identității detectează datele dumneavo..
Afisare 1 - 3 din 3 (1 pagini)

S.C. VIA SENS SRL © 2010 - 2024