Descriere

Cauți Kaspersky Safe Kids Licenta electronica ?

Cumpăra acum cel mai bun program de control parental.

Dacă țineți la siguranța copiilor dumneavoastră, acest program este o necesitate. Cu ajutorul Kaspersky Safe Kids puteți sa controlați activitatea copiilor dvs în spațiul virtual, pe internet, precum și deplasările lor zilnice. În funcție de data nașterii copilului, setata de dumneavoastră în aplicație, aceasta va alege automat setările potrivite pentru vârsta copilului.

Astfel cu ajutorul Kaspersky Safe Kids puteți sa va asigurați ca pe telefonul copiilor dvs nu se poate accesa un conținut nepotrivit, căutările nu vor întoarce rezultate nepotrivite pentru vârsta lor, fără conținut violent sau pentru adulți. Puteți sa limitați, sau sa interziceți instalarea anumitor aplicații sau jocuri pe dispozitivele controlate.

Puteți sa vedeți in timp reala, pe o harta, unde se afla copilul dumneavoastră sau puteți sa definiți un perimetru de siguranța și sa fiți anunțat imediat ce copilul părăsește acest perimetru, de exemplu dacă copilul dvs se depărtează cu mai mult de 500m de locația unde învață.

În cazul în care copilul are nevoie urgenta de ajutor acesta va poate anunța prin apăsarea unui singur buton, moment în care primiți toate datele necesare pentru a-l localiza.

Pentru mai multe amănunte consultați site=ul producătorului: www.kaspersky.com/safe-kids




Specificatii

Sistem de operare Windows®, Mac, Android™, iOS

Review-uri

Scrie un review


Nota: Codul HTML este citit ca şi text!


Produse relationale

Iti recomandam si ...


S.C. VIA SENS SRL © 2010 - 2024