Despre servicile noastre

Oferim solutii diverse pentru ......

Veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit nemo minima rerums unsers sadips amets. Sed ut perspiciatis unde sed quia consequuntur.Page Maker including versions. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam eu hendrerit nunc.

Hikvision Videointerfon!

Solutia ideala pentru a identifica orice persoana care bate la usa sau poarta ta din confortul propiei tale locuinte.

Sistemele CES Germany

Via Sens va ofera si solutii de upgrade cu cilindrii care permit folosirea unei chei unice pentru a deschide mai multe usi si ofera o siguranta ridicata, prin sistemele CES Germany cu funcții antirupere, antigărurire și cheie patentată .

Cilindrii şi Sisteme de Securitate

Sistem master key O cheie pentru tot, o cheie master care deschide atât usa de la intrarea propriei case cât şi uşa de la cabinet, etc. Angajaţii în schimb deschid doar uşa de la cabinet.Aplicatii: birouri, cabinet medicale, intreprinderi mici, etc.

microsoft-office-365-personal-1pc-1an-licenta-electronica-servicii-cloud-393090

Începând cu 13 octombrie 2020, Microsoft nu mai oferă asistență tehnică sau actualizări de securitate și de software pentru Office 2010. Aplicațiile Office vor funcționa, dar este posibil să fiți expuși la riscuri de securitate, odată cu sfârșitul suportului Office 2010.

Aventura Microsoft 365 este la un upgrade distanță. Cu aplicații Office inovatoare, servicii inteligente din cloud și securitate avansată, cu Microsoft 365 poți lucra în siguranță de oriunde și de pe orice dispozitiv, având asigurată protecția PC-ului împotriva virușilor, a spyware-ului și a altor software-uri rău intenționate.

Share on Social Media
Follow us on Social Media