logo-123

Despre noi 

Societatea VIA SENS SRL a fost infiintata in aprilie 2003 si are ca obiect principal de activitate, comertul cu ridicata al calculatoarelor, echipamentelor periferice si software-ului.

 

Alte obiecte de activitate sunt:

 

-       Comercializarea echipamentelor electronice si de telecomunicatii

-       Proiectarea si realizarea de solutii hardware si software la comanda

-       Instalarea si intretinerea calculatoarelor si echipamentelor periferice

-       Proiectarea, instalarea, modificarea si executia componentelor si sistemelor de alarmare impotriva efractiei

-       Proiectarea, instalarea, modificarea si executia componentelor si sistemelor de detectie, supraveghere video CCTV si control acces

-       Întreţinerea şi repararea maşinilor de birou, a calculatoarelor, a echipamentelor de imprimare, scanare, multiplicare, respectiv a echipamentelor multifunctionale monopost sau departamentale

-       Webhosting

-       Refilare de cartuse toner pentru toata gama de echipamente

-       Alte activitati de servicii

 

Pentru toate activitatile enumerate mai sus, pe care le presteaza societatea avem implementate si mentinem sistemele de management al calitatii SR EN ISO 9001:2015 si SR EN ISO 14001:2015.

 

Incepand cu anul 2017, firma a fost autorizata si pentru instalare si intretinere sisteme de supraveghere video si control acces.

 

Principiile de baza dupa care societatea a functionat dintotdeauna, care i-au permis ascensiunea si functionarea cu succes in orice conditii macroeconomice sunt:

-       Seriozitate

-       Profesionalism

-       Punctualitate

-       Respect reciproc cu toti partenerii indiferent de natura acestora

 

Ne adresăm tuturor categoriilor de clienti care doresc altceva: produse şi tehnologii moderne şi de calitate. Furnizorii nostri sunt exclusiv firme din Uniunea Europeana.

Scopul nostru este deservirea clienţilor cu materiale şi tehnologii moderne, durabile si economice.

Experienţa vastă în domeniu şi profesionalismul colectivului nostru, sunt garanţia faptului că soluţiile oferite de către firma noastră sunt cele mai potrivite cerinţelor şi posibilităţilor fiecăruia.

Calitatea serviciilor noastre este bazată pe relaţiile deosebite cu furnizorii tradiţionali, cu partenerii noștri din ţară, pe cunoştinţele tehnice ale personalului, toate acestea, oglindindu-se în relaţia noastră cu clientul, care beneficiază de produse, servicii şi suport tehnic de cel mai înalt nivel.

 

O alta preocupare a societatii si colectivului nostru este conformarea la legislatia care reglementeaza protectia datelor cu caracter personal, legislatie care aduce o multitudine de restrictii in: colectarea, pastrarea, arhivarea si operarea datelor cu caracter personal in scopul respectarii demnitatii umane si a confidentialitatii acestora.

Share on Social Media
Follow us on Social Media