Viasens.ro

Despre noi

        Societatea VIA SENS SRL a fost infiintata in aprilie 2003 si are ca obiect principal de activitate, comertul cu ridicata al calculatoarelor, echipamentelor periferice si software-ului.

Alte obiecte de activitate sunt:

           – Comercializarea echipamentelor electronice si de telecomunicatii

           – Proiectarea si realizarea de solutii hardware si software la comanda

           – Instalarea si intretinerea calculatoarelor si echipamentelor periferice

          – Proiectarea, instalarea, modificarea si executia componentelor si sistemelor de alarmare impotriva efractiei

          – Proiectarea, instalarea, modificarea si executia componentelor si sistemelor de detectie, supraveghere video CCTV si control acces

          – Întreţinerea şi repararea maşinilor de birou, a calculatoarelor, a echipamentelor de imprimare, scanare, multiplicare, respectiv a echipamentelor multifunctionale monopost sau departamentale

          – Webhosting

          – Refilare de cartuse toner pentru toata gama de echipamente

          – Alte activitati de servicii

          Pentru toate activitatile enumerate mai sus, pe care le presteaza societatea avem implementate si mentinem sistemele de management al calitatii SR EN ISO 9001:2015 si SR EN ISO 14001:2015.

Performanta noastra

          Incepand cu anul 2017, firma a fost autorizata si pentru instalare si intretinere sisteme de supraveghere video si control acces.

2017
2003
2008
2024

Principiile de baza

Principiile de baza dupa care societatea a functionat dintotdeauna, care i-au permis ascensiunea si functionarea cu succes in orice conditii macroeconomice sunt:

      – Seriozitate

      – Profesionalism

      –  Punctualitate

      – Respect reciproc cu toti partenerii indiferent de natura acestora

      Ne adresăm tuturor categoriilor de clienti care doresc altceva: produse şi tehnologii moderne şi de calitate. Furnizorii nostri sunt exclusiv firme din Uniunea Europeana.

      Scopul nostru este deservirea clienţilor cu materiale şi tehnologii moderne, durabile si economice.

      Experienţa vastă în domeniu şi profesionalismul colectivului nostru, sunt garanţia faptului că soluţiile oferite de către firma noastră sunt cele mai potrivite cerinţelor şi posibilităţilor fiecăruia.

 

      Calitatea serviciilor noastre este bazată pe relaţiile deosebite cu furnizorii tradiţionali, cu partenerii noștri din ţară, pe cunoştinţele tehnice ale personalului, toate acestea, oglindindu-se în relaţia noastră cu clientul, care beneficiază de produse, servicii şi suport tehnic de cel mai înalt nivel.

       O alta preocupare a societatii si colectivului nostru este conformarea la legislatia care reglementeaza protectia datelor cu caracter personal, legislatie care aduce o multitudine de restrictii in: colectarea, pastrarea, arhivarea si operarea datelor cu caracter personal in scopul respectarii demnitatii umane si a confidentialitatii acestora.

Statistica companiei

Realizari Viasens

Proiecte
terminate
806 +
Proiecte cu

succes
32 %
Ani

de experienta
10 +

Serviciile  companiei

Servicii Profesionale de Reparare și Închiriere

        În era digitală, eficiența și securitatea sunt esențiale pentru orice afacere. La Viasens, ne dedicăm să oferim soluții complete pentru nevoile dvs. de imprimare și securitate. Cu o echipă de experți și echipamente de ultimă generație, vă asigurăm că afacerea dvs. funcționează fără probleme și este protejată în orice moment.

       Reparare și Închiriere Imprimante
Indiferent dacă aveți nevoie de o imprimantă pentru o perioadă scurtă sau aveți probleme cu echipamentul existent, suntem aici să vă ajutăm. 

image
01 01 step

Reparare rapidă și eficientă:

Tehnicienii noștri calificați pot diagnostica și repara orice problemă, asigurându-se că imprimanta dvs. este din nou funcțională în cel mai scurt timp posibil.

image
02 02 step

Închiriere flexibilă:

Avem o gamă largă de imprimante disponibile pentru închiriere, de la modele de birou la echipamente industriale, adaptate nevoilor dvs. specifice.

image
03 03 step

Supraveghere video

Protejați-vă afacerea de furt, vandalism și intruși cu sistemele noastre complete de supraveghere video și sistemele CCTV.

image
04 04 step

Oferim servicii de retea

Oferim o gamă largă de servicii de design de rețea și consultanță, toate concepute pentru a vă ajuta compania să-și atingă potențialul. Indiferent dacă sunteți în căutarea unei mici modificări sau a unei revizii complete, noi vă avem acoperit. Serviciile noastre sunt disponibile a la carte, astfel încât să puteți obține exact ceea ce aveți nevoie

Ce oferim?

Service profesionist pentru calculatoare, laptopuri, imprimante și plottere

Recenzile noastre

Profesionalismul și timpul de răspuns m-au lăsat fără cuvinte. Calitatea a fost uimitoare și am primit exact ceea ce îmi doream. .
Stela Marinescu contabila
“Echipa a fost dedicată proiectului, abordarea lor fiind o plăcere să lucreze cu efortul lor profesional și priceput în eforturile profesionale, rezolvând orice probleme sau obstacole."
Dumitru Ion Anhtreprenor
Profesionalismul, rapiditatea și suportul continuu fac din această companie un partener de încredere pentru orice afacere. Cu siguranță voi apela din nou la serviciile lor în viitor.
Nelu Vasile Avocat
Global Partners

Ne bucurăm că avem parteneri precum:

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare
Shopping cart close

Servicii profesionale de vânzări și rețelistică

+(40) 0359 413 195

office@viasens.ro

Strada Const. Dobrogeanu Gherea Nr.1 Ap.3, Oradea, Romania

Program

Luni-Vineri: 09:00-17:00

Sambata-Duminica: Inchis

©Viasens 2024, All Rights Reserved.